Verkeersveiligheid

Op het gebied van verkeersveiligheid is er nog veel te winnen in de Mooie Wijken. Hier en daar wordt hard gereden, racen scooters over de stoep en zijn kruisingen onduidelijk of zelfs onveilig. Dit kan anders!

In De Hoogte zijn we reeds gestart. Samen met een groep betrokken bewoners, het bewonersplatform en een verkeerskundige vanuit de gemeente zijn we de wijk doorgewandeld. Hieruit zijn 10 punten gekomen die beter, mooier of veiliger kunnen. Dit varieert van het aanpassen van éénrichtingswegen tot aan het aanpassen van enkele kruisingen. Samen kijken we hoe we deze punten kunnen oplossen. Binnenkort komt meer informatie over deze exacte punten online te staan.

Zodra de omstandigheden het weer toelaten, zal ook in de Indische buurt een wandeling georganiseerd worden om de knelpunten in de praktijk te ervaren. Tegen die tijd nodigen we je hier graag voor uit!

Ken jij een onveilige situatie die snel opgelost moet worden? Laat het ons dan snel weten! Dat kan door ons te mailen of door je aan te sluiten bij de werkgroep die we in het leven hebben geroepen.

We horen graag van je!

project

Mooie Wijken
E info@mooiewijken.nl

Meedoen of meer info?

    Misschien ook interessant