Floresplein – Kloppend Hart

Wat gaan we doen?

Wellicht heb je het al gehoord?! De riolering in de Indische Buurt (gebied tussen de Molukkenstraat, Bedumerweg, Korreweg en Sumatralaan) staat op de planning om eind 2024 te worden vervangen. Dat betekent ook dat de Floresstraat, het Floresplein en woonstraten in de Indische Buurt op de schop gaan. Daardoor ontstaat ruimte om het Floresplein opnieuw in te richten. Zo kunnen we de straat verkeersveiliger, klimaatbestendiger, groener en leefbaarder maken. Op deze manier willen wij een fijne plek creëren waar bewoners graag zijn en wordt het Floresplein ‘Het kloppend hart’ van de wijk. Daarnaast kijken we in de verschillende woonstraten waar plek is om kleine aanpassingen uit te voeren om de straat leefbaarder te maken.

project

Ontwerp Floresplein  

25 juli 2023

Op 24 juli hebben omwonenden het ontwerp kunnen zien. Kon je niet bij de inloopbijeenkomst zijn? Dan kun je hieronder het ontwerp zien. Wil je er graag iets over kwijt of heb je een vraag? Laat het ons weten via info@mooiewijken.nl of vul het contactformulier in.

1 juli 2023

Op basis van de input van omwonenden, tijdens het ontwerpcafé op 24 april, is nu het eerste ontwerp voor het Floresplein en de Floresstraat gemaakt. Wil jij het ontwerp graag zien? Dat kan! Je bent welkom op 24 juli vanaf 19:00 uur tot 21:00 uur om binnen te lopen in Het Floreshuis om het ontwerp te komen bekijken. Geef dan vooral aan wat je echt een goed idee vindt en wat je graag nog anders ziet.

Kun je 24 juli niet aanwezig zijn maar wil je wel graag iets met ons delen of heb je een vraag?  Dan is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@mooiewijken.nl.

Locatie : Het Floreshuis
Adres : Floresplein 19
Datum : Maandag 24 juli 2023
Tijd : 19:00 uur – 21:00 uur

 

Schetsontwerp Florsplein

 Klik op de afbeelding om te vergroten

Heeft u vragen? Laat het ons weten

Vul het contactformulier hiernaast in of mail/bel

E: info@mooiewijken.nl
T: 14 050 (maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00 uur)

Meedoen of meer info?

    Misschien ook interessant