First Dates Mooie Wijken

Blinddaten in een gezellige sfeer

Mooie Wijken heeft op Valentijnsdag iets heel bijzonders voor jou in petto. Heb je ooit gedroomd van een onvergetelijke ‘blind date’-ervaring in je eigen stad? Grijp dan nu je kans!

First Dates Mooie Wijken komt eraan en we nodigen jou uit om deel te nemen aan dit sprankelende evenement. Dit is dé gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en misschien wel de perfecte liefdesmatch te vinden.

We brengen mensen samen op basis van gedeelde interesses en creëren unieke matches. Het hoogtepunt van de avond is een heerlijk diner, waarbij alleen de drankjes voor eigen rekening zijn. 

Samen maken we van First Dates Mooie Wijken een onvergetelijke avond!

Wanneer: woensdag 14 februari
Je kunt je helaas niet meer aanmelden.

project

Hoe werkt het?

Aanmelden via de website 
Inmiddels kun je je niet meer aanmelden. We hebben 213 aanmeldingen ontvangen!

Matching
Tussen 8 en 26 januari maken we kennis met iedereen die zich heeft aangemeld.  We brengen mensen samen op basis van gedeelde interesses en creëren unieke matches. We laten je uiterlijk 5 februari weten of we een leuke match voor je hebben gevonden en we je op 14 februari kunnen verwelkomen.

Diner
Op woensdag 14 februari genieten deelnemers van een heerlijk diner, waarbij alleen de drankjes voor eigen rekening zijn. Je krijgt van ons het tijdstip te horen als we een match voor je hebben gevonden.

“Samen eten, lachen en verbinden – First Dates Mooie Wijken 2024, waar met elke ontmoeting een nieuw avontuur begint.”

Formulier

Helaas je kunt je niet meer aanmelden!

Heb je vragen?

Je kunt het formulier hiernaast invullen, mailen naar info@mooiewijken.nl of bellen/appen naar Chantal Molanus: 06 – 27 19 07 68.

Meedoen of meer info?

    Misschien ook interessant