Een onvergetelijke zomer voor alle jeugd van 4 t/m 18 jaar!

Jeugd en jongeren uit de Korrewegwijk, Indische Buurt en De Hoogte hoeven zich deze zomervakantie niet te vervelen. Van 6 juli t/m 15 augustus kunnen zij meedoen aan een gevarieerd zomerprogramma voor alle jeugd en jongeren van 4 t/m 18 jaar. Het is een programma vol activiteiten zodat ze lekker met elkaar bezig kunnen zijn en volop kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dat wordt een onvergetelijke zomer voor hen!

Volop activiteiten
Zo kunnen ze meedoen met allerlei creatieve workshops bij EdanZ, worden er door Het Pand/ Speeltuin DIB spellen georganiseerd, staat het MAAKlab in de wijk, komt Circus Santelli een paar dagen langs en is het Houten Huis ook van de partij. Door deze activiteiten kunnen ze onder andere ervaring opdoen in theaterspelen, meedoen met yoga, zingen, zandkastelen bouwen, dansen, timmeren, bakken, spelen en sporten en nog veel meer.

Swingende parade
Zaterdag 15 augustus, de laatste zaterdag van de vakantie, wordt het zomerprogramma afgesloten met een swingende parade door de wijken. Een feest vol muziek, dans en mooie creaties.

Programma
De organisatie is druk met het vullen van het programma. De eerste week staat nu online en de andere weken volgen snel! Kijk voor het programma en meer informatie op de pagina een onvergetelijke zomer.

Bijna alle activiteiten zijn gratis en aanmelden is niet nodig (tenzij dit staat aangegeven).

Onvergetelijke Zomer
De Hoogte
Indische Buurt
Korrewegwijk

M: onvergetelijkezomer@mooiewijken.nl

W: www.mooiewijken.nl/onvergetelijke-zomer/

Van 6 juli t/m 15 augustus
Jeugd en jongeren van 4 t/m 18 jaar