Onvergetelijke Zomer

Informatie

Onvergetelijke Zomer
De Hoogte
Indische Buurt
Korrewegwijk

M: onvergetelijkezomer@mooiewijken.nl

Van 6 juli t/m 15 augustus
Jeugd en jongeren van 4 t/m 18 jaar

Programma per week
Week 1 (6 t/m 12 juli)
Week 2 (13 t/m 19 juli)
Week 3 (20 t/ 26 juli)
Week 4 (27 juli t/m 2 aug)
Week 5 (3 t/m 9 augustus)
Week 6 (10 t/m 15 augustus)

 

 


Zomerprogramma

Vorig jaar konden de kinderen en jongeren uit de Korrewegwijk, Indische Buurt en De Hoogte in de zomervakantie meedoen aan verschillende activiteiten. Met succes, want wat hadden de kinderen een plezier!
Dit jaar gaan veel kinderen, door de corona, niet met vakantie. Daarom zorgen we ook deze zomer weer voor een vakantie boordevol leuke, ontspannende en gezellige activiteiten. Ze krijgen volop de mogelijkheid om te ontdekken wat ze leuk vinden.
We bezorgen graag alle kinderen en jongeren in de ‘Mooie Wijken’ een onvergetelijke zomer.

De activiteiten
Kinderen en jongeren van 4 t/m 18 jaar kunnen meedoen met allerlei creatieve workshops bij EdanZ, Het Pand/Speeltuin DIB organiseert leuke spellen, het MAAKlab staat in de Korrewegwijk, Circus Santelli komt een paar dagen langs en het Houten Huis is ook van de partij. Ze kunnen theaterspelen alsof hun leven ervan afhangt, een lesje yoga meepakken, hun stemmen schor zingen, zandkastelen bouwen, naar hartenlust spelen en sporten, de sterren van de hemel dansen, schilderijen creëren als een echte kunstenaar, de buren wakker timmeren, de lekkerste taarten van de wijk bakken en nog veel meer.

Swingende parade
Op zaterdag 15 augustus, de laatste dag van de zomervakantie, is er een swingende parade door de wijken! Een afsluitend feest vol met muziek, dans en mooie creaties. Een feestelijke afsluiting voor iedereen in de Korrewegwijk, Indische Buurt en De Hoogte, jong en oud!

Programma
De Onvergetelijke Zomer is van 6 juli t/m 15 augustus. Bijna alle activiteiten zijn GRATIS en aanmelden is niet nodig (tenzij dit staat aangegeven).

Hieronder is het programma per week te bekijken. Klik op de week voor het gehele overzicht. Houd deze pagina goed in de gaten want er komen nog meer activiteiten bij!

De Onvergetelijke Zomer wordt georganiseerd door de BSV de HoogteWijkcentrum Het FloreshuisGoeieBuurtHet Houten HuisHet PandSpeeltuin DIB, VRIJDAG in de Buurt – De Hoogte/Korrewegwijk, WIJ Korrewegwijk, EdanZ, Circus Santelli, Het GroenHuis Wijkwerkplek, Up to Us, Gemeente Groningen, Vereniging Speeltuincentrale Groningen.


Het programma per week

Week 1 (6 juli t/m 12 juli)


– Week 2 (13 t/m 19 juli)

– Week 3 (20 t/m 26 juli)


– Week 4 (27 juli t/m 2 aug.)


– Week 5 (3 t/m 9 augustus)


– Week 6 (10 t/m 16 augustus)