Bewoners Korrewegwijk in beeld

Even voorstellen

Hallo!

Mijn naam is Julia van der Burgh en ik volg de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan Kunstacademie Minerva. Ik woon zelf in de wijk en ben hier begonnen met een fotoproject om mee af te studeren. Hiervoor wil ik in beeld brengen hoe het leven achter de voordeur er uitziet in de Korrewegwijk.

Ik zoek mensen die op een laagdrempelige manier gefotografeerd willen op hun favoriete plek in huis. Dit hoeft geen perfect gestylde plek te zijn, maar gewoon een plek waar jij je fijn voelt thuis. Het doel is om van alle foto’s samen een tentoonstelling in de wijk maken.

Mag ik binnenkort bij jou binnen komen kijken?

project

Foto’s van de Korrewegwijk

Wandelend door de wijk maak ik foto’s. Omdat ik de wijk zo mooi vindt. Hier zie je een aantal van deze foto’s.

 

 

Contact

Heb je interesse of wil je hier meer over weten?
App/bel mij op 06 – 439 165 86 of mail naar julia.vanderburgh@gmail.com.

Meedoen of meer info?

    Misschien ook interessant