Zomerprogramma voor kinderen

Informatie

Mooie Wijken zomervakantie
De Hoogte & Korrewegwijk

M: mooiewijken2021@gmail.com

Programma alle weken
Week 1 (12 t/m 16 juli)
Week 2 (19 t/m 25 juli)
Week 3 (26 t/m 1 augustus)
Week 4 (2 t/m 8 augustus)
Week 5 (9 t/m 15 augustus)
Week 6 (16 t/m 21 augustus)


—> Klik hier voor de foto’s van het Zomerprogramma 2021!

Zomerprogramma 2021

10 juli t/m 21 augustus

Heb jij ook zo’n zin in de zomervakantie? Wij ook! Alle kinderen en jongeren uit de Korrewegwijk en De Hoogte zijn verzekerd van een superleuke zomer! Of je nu wel of niet met vakantie gaat dit jaar, wij zorgen voor zes vakantieweken boordevol leuke en gezellige activiteiten. 

Kom plezier maken door spelen en te sporten en ontdek wat je leuk vindt! 

Om een beetje in de stemming te komen kun je de aftermovie van vorig jaar bekijken (toen heette het de ‘onvergetelijke zomer’)!


De activiteiten
Kinderen en jongeren van 1 t/m 18 jaar
Elke week in de zomervakantie is boordevol met leuke activiteiten. Zo is er het timmerdorp, een foodfestival, een speelfestival en nog veel meer! Doe mee met het maken en opvoeren van een musical, het schilderen van een drijvende kunstwerk in de Floresvijver, de vele sport- en spelactiviteiten én kampeer op de kindercamping! 

Spetterend eindfeest
Op zaterdag 21 augustus tussen 15:00 en 17:00 uur, is er een spetterend eindfeest in het Molukkenplantsoen! Een afsluitend feest vol met muziek, dans en mooie creaties. Een feestelijke afsluiting, op de laatste zaterdag van de zomervakantie, voor iedereen in de Korrewegwijk en De Hoogte, jong en oud!

Programma
De Mooie Wijken zomervakantie is van 10 juli t/m 21 augustus. Bijna alle activiteiten zijn GRATIS en aanmelden is niet nodig (tenzij dit staat aangegeven).

De Mooie Wijken Zomervakantie wordt georganiseerd door de BSV de Hoogte,  GoeieBuurt,  Het PandSpeeltuin DIB, VRIJDAG in de Buurt – De Hoogte/Korrewegwijk, B’slim WIJ Korrewegwijk, Gemeente Groningen, Vereniging Speeltuincentrale Groningen, Circus Santelli en Urban House.