WIJKWERKZAKEN

Wij (Parisa, Jako en Johann) zijn drie sociaal ondernemers uit de Korrewegwijk en De Hoogte die elk vanuit onze eigen kennis, achtergrond en expertise mede wijkbewoners willen ondersteunen bij hun zoektocht naar ‘hoe werk te maken van je hobby, passie en talent’.

Graag verbinden wij talent en passie aan de vraag van ondernemers en bedrijven en de mogelijkheden die er zijn in de wijk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het vervullen van een fulltime- of parttime baan, een participatiebaan, het doen van vrijwilligerswerk, het volgen van een werk-leertraject, een opleiding, een traineeship, een stage, starten als zelfstandig ondernemer, of juist stoppen als ondernemer.

Hiervoor hebben wij goede contacten met de wijkorganisaties, wijkondernemers en zijn wij bekend met de ondersteunende instanties. 

Wat is het voordeel van WijkWerkZaken?

  • Laagdrempelig en toegankelijk
  • Veel ervaring, herkenning valkuilen en de beren op de weg
  • Groot (wijk) netwerk
  • Overzicht van ontwikkelingsmogelijkheden (wijk en stadsbreed)
  • Samenwerking vanuit vertrouwen in jouw talent en motivatie
  • Overzicht in stappen, regie ligt altijd bij jou!
  • Overstap van denken naar doen
  • Verder gaan/durven door te gaan wanneer het spannend wordt
  • Stap voor stap, richting je droom carrière  
  • Er zijn geen kosten aan verbonden

Voor wie:

De bewoner van Korrewegwijk en De Hoogte die de volgende stap wil zetten richting een droombaan, onderneming en carrière.

Door wie:  

Parisa Amin is sociaal ondernemer (vanuit BBZ) sinds 2015 en vanuit haar onderneming “VreemdVolk” verbindt ze mensen van allerlei “walks of life” met elkaar. Vanaf 2017 is zij actief als teamlid van GoeieBuurt en 3 jaar lang coördinator van het project U en de Buurt.

Johann van der Geest is ondernemer sinds 1980 en kent de klappen van de zweep. Als grafisch ontwerper heeft hij veel in de keuken van ondernemingen kunnen kijken en is bovendien een ervaren netwerker. Hij is ondernemerscoach geweest bij de Kamer van Koophandel en wil zijn kennis graag delen met anderen. De afgelopen jaren onder andere actief als medeorganisator van de Blije Business. Het platform voor ondernemende wijkbewoners in de Korrewegwijk en De Hoogte.

Jako Surink is ondernemer sinds 2011 met vallen en opstaan. Hij heeft een grote voorkeur  voor het helpen van de bewoners die het “tijdelijk” niet op eigen kracht kunnen. Hij is gecertificeerd Jobcoach en eigenaar van BudgethulpNoord.

Wij geloven dat de wereld mooier wordt, wanneer mensen vanuit hun talent en passie aan de slag gaan.

Kortom: “maak werk van je talent!. 

Oproep voor ondernemers

Overweeg je als ondernemer iemand een baankans te bieden en wil je weten of er talent in de Korrewegwijk en De Hoogte rondloopt? Neem dan contact op ons!


logo
Contact

Heb je interesse of wil je meer informatie?
Mail of bel ons:
Parisa: 06 – 199 47 207
Jako: 06 – 281 20 900
Johann 06 – 512 82 330


E: info@wijkwerkzaken.nl

gids