WIJK IN BEWEGING

Naar aanleiding van een succesvolle editie vorig jaar, organiseren we zaterdag 17 september opnieuw WIJK IN BEWEGING! Tussen 14.00 en 18.00 uur openen wijkorganisaties in de Korrewegwijk en De Hoogte hun deuren voor alle wijkbewoners. Omdat we trots zijn op alles wat er in de wijk gebeurt en omdat we je graag laten zien wat we je te bieden hebben. Kom langs en maak kennis met de organisaties!

Via een stempelroute op een plattegrond kun je een rondje door de wijk maken langs de deelnemende organisaties in de wijk. Je kunt per fiets, te voet, met een riksja/taxi of met een oldtimer bus de verschillende organisaties bezoeken. Deze keer vanwege het weer een bus met een dak! De bus rijdt rond en stopt op bijna alle locaties. Met de riksja of taxi kun je zelf een locatie bepalen. Bij de locaties is het mogelijk om op de bus te stappen. Met de riksja/taxi kun je door ze aan te spreken of te bellen naar  06 14 32 42 10.

Meedoen is gratis en opgeven is niet nodig. Kortom, de wijk komt in beweging!

We zijn druk bezig met de organisatie. We kunnen alvast verklappen dat je een rit op een rodeostier kunt maken, je mee kunt doen aan Job of Holland, er veel lekkere hapjes/drankjes zijn, je kunt springen op een luchtkussen en alle deelnemende organisaties eens van binnen kunt zien!

Binnenkort verschijnen posters in de wijk en hier kun je alvast de plattegrond bekijken met de deelnemende organisaties!!

WIJK IN BEWEGING

Zaterdag 17 september
van 14.00 – 18.00 uur