Stoepkrijtactie voor kinderen

Ben jij ook zo blij met het mooie weer? En wil je dat graag vieren? Doe dan mee aan de stoepkrijtactie van Videoprofs, Mooie Wijken en Goeie Buurt. De bedoeling is dat kinderen voor hun huis op de stoep een bloem met stoepkrijt tekenen. Als ze een foto hiervan delen op Facebook of Instagram, met Videoprofs daarin getagt, hebben ze kans dat hun bloem in een filmpje over deze actie komt. Die vervolgens weer online wordt gedeeld!

De stoepkrijtactie is een gezamenlijk idee van de drie genoemde organisaties. Goeie Buurt en Mooie Wijken zijn beide Groninger initiatieven die zich inzetten om het leven voor bewoners beter te maken. Door elkaar bijvoorbeeld te ontmoeten, door activiteiten te organiseren en door elkaar te ondersteunen. 

Videoprofs bestaat uit camerajournalist Marieke Verdijk en social media-specialist Lottie Herfkens. Onder deze naam geven zij workshops smartphone video’s maken aan particulieren en bedrijven. 

Met de stoepkrijtactie willen de drie organisaties mensen een positief gevoel geven in deze tijden van coronamaatregelen.

Onderstaande mooie bloemen zijn getekend in de wijk! Ingezonden door Camelia Elena Tismanaru (links) en Sylvia de Wal (rechts)

Videoprofs
info@videoprofs.nl
W www.videoprofs.nl/

GoeieBuurt
E info@goeiebuurt.nl
W www.goeiebuurt.nl

Mooie Wijken
E info@mooiewijken.nl