STICHTING HAMELHUYS

Een centrum voor leven met en na kanker

Van dinsdag tot en met vrijdag is er van 10.00 – 17.00 uur de mogelijkheid tot vrije inloop door kankerpatiënten, ex-kankerpatiënten en naasten, zonder afspraak en gratis.

Wij hebben in onze gezellige huiskamer aan de Johan de Wittstraat 15 te Groningen koffie en thee voor u klaar staan en onze (vrijwillige) gastheren en gastvrouwen bieden u een luisterend oor, geven informatie en denken met u mee over eventuele vragen die er spelen.

In het centrum werken naast gastheren/gastvrouwen ook vrijwillige professionals. Zij verzorgen diverse activiteiten. Tevens is het mogelijk om een afspraak te plannen met verschillende coaches en hun specifieke thema’s zoals bijvoorbeeld kanker en werk of financiën. Ook kunt u via ons een afspraak maken met bijvoorbeeld een masseur.

Activiteiten

Wij hebben en aantal wekelijkse activiteiten zoals yoga (maandagavond), boetseren (vrijdagochtend) en handwerken (woensdagmiddag). Daarnaast kan er iedere donderdag (behalve de laatste donderdag van de maand) een maaltijd worden afgehaald. Elke laatste vrijdag van de maand organiseren wij in ons gebouw een 3 gangendiner voor onze gasten en overige geïnteresseerden.

Daarnaast organiseren wij ook een wisselend aanbod van activiteiten variërend van lezingen tot cursussen zoals o.a. Schrijven voor je leven, bloemschikken, maar ook een kledingruilparty en meer.

U bent van harte welkom!

Bent u geïnteresseerd en wilt u een keer komen kijken? Kom gerust langs.


Contact
Josje Hamel

Johan de Wittstraat 15
9716CA Groningen

 

 


T: 050 – 3646418
E: info@hamelhuys.nl


Link naar website
gids