Sport- en spelweek van Het Pand/Speeltuin DIB

Programma: 6 t/m 10 juli 

Ieder jaar begint de zomer met een sportieve week: de Sport- en spelweek van Het Pand. De eerste week van de zomervakantie. Kinderen van 6 t/m 11 jaar zijn iedere middag van 14:00 – 16:00 uur welkom in speeltuin DIB.

We beginnen de middag om 14:00 uur met een gezamenlijke start waarna we gaan voetballen, knutselen of dansen. Halverwege de middag laat het team een verhaal zien van Ruth, ze gaat op reis met haar moeder en trouwt op het einde van de week zelfs! Het verhaal komt uit de bijbel. Daarna gaan we weer door tot we worden opgehaald.

Ouders brengen en halen de kinderen en kunnen vanwege de 1,5 meter afstand dit jaar niet tijdens de sport- en spelweek in speeltuin DIB of het gebouw.

Iedere avond gaan we naar het Bernoulliplein waar ongeveer hetzelfde gebeurt, maar dan voor tieners van 11 t/m 18 jaar. Ook daar gaan we lekker voetballen en volleyballen, chubben of badminton. Er is halverwege een pauze waar een teamlid iets verteld over het christelijke geloof.

Afsluiting: kinderfeest

De week sluiten we af met een kinderfeest: pannenkoeken eten en genieten van een stormbaan. Dus op vrijdagmiddag wordt het iets later. Tieners kunnen op de rodeostier bepalen wie de dapperste en sterkste tiener is. En samen gaan we lekker barbecueën. Al met al hopen we dat het een onvergetelijke sport en spelweek wordt.

Onvergetelijke Zomer
M onvergetelijkezomer@mooiewijken.nl

Het Pand/speeltuin DIB
Madoerastraat 16
9715 HG  Groningen
T 050 851 07 01
E speeltuindib@hotmail.com