Op zoek naar het verhaal van Mooie Wijken

Van mei tot en met augustus gaan theatermaker Sijas de Groot van stichting Tussenland en fotograaf David Vroom op zoek naar het verhaal van de mooie wijken Korrewegwijk en De Hoogte. Ze struinen door de wijken, spreken mensen aan kijken goed om zich heen.

Gewapend met fotocamera en audiorecorder leggen ze de verhalen van zoveel mogelijk Mooie Wijkers vast. Met tekstschrijver Chris Zwart maken ze er een krant van die bedoeld is voor iedereen maar vooral voor jou als wijkbewoner. 

Heb jij een goed verhaal over de Korrewegwijk of De Hoogte? Wil je vertellen waarom je er woont, wat je er hebt meegemaakt, wat de mooie en minder mooie kanten van jouw wijk zijn en wat mensen nog meer zouden moeten weten over jouw buurt? Mail dan naar stichting Tussenland en wie weet komen Sijas en David wel bij je langs en staat jouw verhaal straks in geuren en kleuren in een mooie krant die je aan iedereen kunt laten zien en voor altijd bewaren. 

Mail naar info@tussenland.net.

Foto, v.l.n.r.: Marieke Hollemans (projectleider), David Vroom (fotograaf), Sijas de Groot (theatermaker) en Chris Zwart (tekstschrijver).