Opkikkertjes-actie vanuit het Groenhuis

Je kunt nu een opkikker sturen naar iemand uit de wijk! Dus wil jij iemand verrassen of laten weten dat je aan iemand denkt? Bijvoorbeeld je lieve opa of je hardwerkende buurvrouw uit de zorg, dan ben je bij het GroenHuis aan het juiste adres. Juist in deze bizarre tijden willen we elkaar graag een hart onder de riem steken en daarom hebben wij vanuit het GroenHuis een leuk initiatief bedacht: Tijd voor een opkikkertje!

Eén van de medewerkers had allemaal leuke kikkertjes gekleid, en wat nou beter te doen met al die kikkertjes dan er mensen mee blij maken! Zo het Groenhuis de wijkbewoners de mogelijkheid geven elkaar een opkikkertje te sturen, inclusief een persoonlijke handgeschreven boodschap!

Woon jij in de Korrewegwijk of de Hoogte? En ken jij iemand die ook in deze wijken woont en een opkikkertje kan gebruiken? Stuur dan een mail naar hetgroenhuis@werkpro.nl en vermeld daarin; “Ik wil een opkikkertje sturen naar..” Vermeld naam en adresgegevens, plus een persoonlijke boodschap. Onze medewerkers bezorgen het opkikkertje persoonlijk én op gepaste afstand!

Voor elkaar, met elkaar. Samen gaan we ervoor!

Het Groenhuis
E hetgroenhuis@werkpro.nl