Ontwerpcafé Molukkenstraat & Hamburgervijver

Mooie Wijken werkt samen met bewoners en wijkorganisaties aan een nieuwe inrichting van het Molukkenplantsoen en de Hamburgervijver.
Het afgelopen jaar zijn verschillende gesprekken geweest met groepen bewoners en wijkorganisaties om input op te halen voor de herinrichting. Op basis van deze informatie zijn de eerste schetsen gemaakt die wij graag met de bewoners van de wijk willen bespreken! Op 17 april van 19:00-21:00 uur nodigen wij jou van harte uit voor het ontwerpcafé in het Floreshuis. Tijdens het ontwerpcafé kun je vragen stellen en ideeën aanleveren voor de herinrichting van het Molukkenplantsoen en de Hamburgervijver.
 
Wanneer je niet kunt komen op 17 april, kun je natuurlijk nog steeds meedenken. De schetsen hangen vanaf 11 april al op de benedenverdieping van het Floreshuis. Mocht je niet kunnen komen op 17 april, dan kun je ook je opmerkingen en vragen stellen via de mail of de ideeënbus die aanwezig is.
In mei zullen we weer terugkomen om het aangepaste ontwerp weer aan de bewoners en wijkorganisaties in de Korrewegwijk te presenteren.
 
Hopelijk tot 17 april!

Foto’s: Wil van Eekeren