Ontmoetingen voor en door jeugd

Vanuit de tiener vrijwilligers van de sportweek van Het Pand is het idee ontstaan om meer leeftijdsgenoten te ontmoeten. Hierbij ons voorstel:

Hoe leuk is het om ook iets te hebben in de wijk wat voor en door tieners word geregeld. Dit is een plan wat we met een groepje jongeren hebben bedacht. We missen allemaal de sociale contacten met andere jongeren. Iedereen is vaak bezig met zijn telefoon en heeft bijna geen oog voor elkaar. Wij zouden graag een keer in de zoveel tijd bij elkaar kunnen komen om iets te organiseren in de wijk voor tieners waar ze niet persé alleen maar hun telefoon nodig hebben om contacten te maken. Een aantal van de dingen die we voorbij hebben laten komen die we mogelijk willen gaan organiseren zijn dingen die we vaker zouden kunnen doen:
• Spelletjesavond
• Filmavond
• Pubquiz
• Karaokeavond

Ook lijkt het ons leuk om een keer in Het Pand te kamperen. Dan kunnen we meerdere dingen doen die we hierboven al hebben benoemd! Om de sfeer en de setting te verbeteren zouden we graag een bankstel en een viertal barkrukken willen aanschaffen.