Ontdek de Toekomst van Spoorgroen: Beleef onze Schetsen!

Benieuwd naar de ideeën die schuilgaan achter de nieuwe Spoorgroenvisie? We nodigen je uit om onze schetsen te komen bewonderen en te ontdekken hoe al die ideeën en dromen zijn omgetoverd tot een nieuw Spoorgroen!

Er zijn een hele hoop ideeën opgehaald voor het Spoorgroen in De Hoogte. We hebben persoonlijk met mensen gesproken, er is een enquête uitgezet, we hebben verschillende bijeenkomsten in de wijk georganiseerd en zijn op pad geweest met kinderen om ook van hen te horen wat zij zouden willen in het Spoorgroen.

Vervolgens hebben we nauw samengewerkt met diverse gemeenteafdelingen – de groenexperts, die over de bomen en de beestjes gaan, de onderhoudsmeesters, de verkeerswachten en natuurlijk de geldbewakers.

Met vakkundige hand heeft Laos Landschapsarchitecten al deze ideeën omgetoverd tot een mooi ontwerp. En nu willen we niets liever dan deze schetsen laten zien! Wil je weten wat er verandert in het groen? Wat voor bankjes er komen, of er ook fruitbomen komen en hoe er meer kleur in het Spoorgroen komt? Kom dan naar de bijeenkomst waar we de schetsen laten zien.

Wanneer?
Donderdag 28 september tussen 16.30-18.30 uur
Om 17.00 uur en om 18.00 uur worden de schetsen gepresenteerd en toegelicht.

Maar voel je vrij om ook gewoon binnen te wandelen!

Er staat een lekkere kom soep met een stuk brood voor je klaar.