Nieuwbouw Antillenstraat is gestart

Op de hoek Antillenstraat/ Korreweg is Lefier afgelopen december 2020 gestart met de nieuwbouw van 136 gasvrije twee- en driekamerappartementen voor de sociale huur. 

De appartementen worden verwarmd door een warmtepomp en een warmte-terugwin systeem. Op het dak worden zonnepanelen geplaatst.

De appartementen variëren in oppervlak van ca. 50 tot ca. 90m2 en hebben allemaal een ruim balkon. Vanuit de woonkamer hebben bewoners straks uitzicht over het Van Starkenborghkanaal en/of de woonwijken.

KAW-architecten uit Groningen heeft de appartementen ontworpen. Het ontwerp is opvallend en kenmerkend voor de entree van de stad vanuit de Noordoostzijde. Het gebouw krijgt verschillende hoogtes: er is een gedeelte hoogbouw van 12 verdiepingen en een gesloten laagbouwblok van 4 verdiepingen.

De oplevering staat gepland in 2022. Heeft u belangstelling voor een appartement dan kunt u onze site in de gaten houden: www.lefier.nl/projecten. U kunt zich op dit moment nog niet aanmelden voor een woning. De toewijzing wordt te zijner tijd op de site van vermeld.