Nieuw contactpersoon mantelzorgers

Graag stel ik mij aan u voor. Vanuit het Steunpunt Mantelzorg van Humanitas ben ik aanspreekpunt voor alle mantelzorgers in De Hoogte. In september heb ik Jikke Meulman opgevolgd die met pensioen is gegaan. 

Zorgt u langdurig voor een familielid, vriend, of buur? Dan bent u mantelzorger.
Humanitas geeft vanuit het Steunpunt Mantelzorg (digitale) informatie aan mantelzorgers over allerlei onderwerpen. Voor wie dat wil bieden we ook een persoonlijk gesprek, diverse cursussen of hulp van een vrijwilliger. En hopelijk starten we binnenkort met een Humanitas-spreekuur in Het Floreshuis. 

Zorgt u langdurig voor iemand anders en bent u nog niet bekend bij het Steunpunt MantelzorgLaat het mij weten! Dan zorg ik dat u de “Deel-je-zorg-tas” ontvangt met daarin onder andere de mantelzorgwaarderingskaart. Meer is ook te lezen via www.humanitasgroningen.nl

Esther Poelsma is te bereiken op:
mail: e.poelsma@humanitas.nl
telefoon: 050 – 312 60 00 

Esther Poelsma is te bereiken op:
M: e.poelsma@humanitas.nl
T: 050 – 312 60 00