Meezingcafé

Kom je vrijdag meezingen?

Maandelijks organiseert VRIJDAG, het huis voor de amateurkunst, het Meezingcafé in Groningen. Ingrediënten: live muziek, heerlijke evergreens, duidelijke songteksten en een hoop gezelligheid. Ook het Meezingcafé kan de komende tijd niet meer georganiseerd worden vanwege het Coronavirus. Maar VRIJDAG zit niet bij de pakken neer en organiseert vanaf volgende week het digitale Meezingcafé!

Hannelore Duynstee, projectleider bij VRIJDAG: “De kracht van het Meezingcafé is dat mensen met elkaar zingen, in een gezellige setting. Nu dat fysiek niet meer kan, vroeg ik mij af hoe we mensen tóch het gevoel kunnen geven dat ze lekker samen aan het zingen zijn. Want alleen zijn doen we toch ook echt een beetje samen.” 

Het digitale Meezingcafé wordt gehost door live muzikanten en iedereen die meedoet kan elkaar zien. Je kunt als bezoeker de muzikanten en de mensen in je woonkamer horen. De andere bezoekers hoor je niet maar omdat je iedereen kunt zien heb je wel het gevoel dat je met elkaar aan het zingen bent. En natuurlijk wordt er voor gezorgd dat de songteksten voorhanden zijn.

Het digitale VRIJDAG Meezingcafé gaat vanaf vrijdag 17 april van start en wordt dan wekelijks georganiseerd, op vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur.  Er worden per keer 5 liedjes gezongen met als afsluiter het Coronacafélied. Het café heeft ruimte voor maximaal honderd bezoekers.

Klik hier Meer informatie.

Vrijdag in de Buurt
Walstraat 34, Groningen

Zing elke vrijdag mee om 16.00 uur

Cultuurcoach Korrewegwijk/de Hoogte
E Magda.Rozenveld@bijvrijdag.nl
T 050-3051400 / 0651562916