Onze WereldKrant

Onze WereldKrant

De kinderen in De Hoogte en de Korrewegwijk hebben een eigen krant, gemaakt voor en door kinderen uit deze wijken. Onze WereldKrant staat vol met interessant nieuws en natuurlijk ook met dingen die je leuk vindt om te weten en te doen.

De redactie
De redactie bestaat uit een aantal enthousiaste meiden: Laila Binesari, Xianthé Wolthers, Ubaida Hussein, Fatouma Benta Jollah, Judith-Bonga Sandele, Zola Lahnstein, Jasmijn Dijkman en Noémie Haakmat. 

Heb je een idee?
Heb jij een idee voor de krant? Een onderwerp, een rubriek of wat anders? Laat het ons weten! Mail het naar info@mooiewijken.nl. Wij zorgen dan dat het bij de redactie terechtkomt.

Of wil je meedoen?
Dat kan! Zit jij in groep 6, 7 of 8? Hou jij bijvoorbeeld van het bedenken van onderwerpen, het schrijven van stukjes, interviewen, fotograferen en/of het tekenen? Stuur dan een mail naar info@mooiewijken.nl, dan nemen wij contact met je op. 

Het maken van deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Groningen en organisaties uit Mooie Wijken waaronder GoeieBuurt, Speeltuinverenigingen Dib en De Hoogte, Up to Us en Het Pand.

Redactie Kinderkrant
Laila, Xianthé, Ubaida, Fatouma, Zola, Noémie, Jasmijn en Judith
info@mooiewijken.nl