Het Floreshuis zoekt een nieuwe Locatiemanager 32 uur (tijdelijk)

Geïnteresseerd in samenwerken met wijk en wijkbewoners? Gedreven in het coördineren van werk en het faciliteren van ontwikkeling ? Kom dan (tijdelijk i.v.m. ziektevervanging) werken als locatiemanager in het huis van de wijk; Het Floreshuis in Groningen. Je kunt per direct beginnen!

Het Floreshuis
Buurtcentrum Het Floreshuis is “het huis” van de Korrewegwijk/Indische buurt in Groningen. Het is een (ontmoetings)plek waar iedereen welkom is en waarin mensen samen zichzelf kunnen zijn. We willen van betekenis zijn en bieden een podium voor iedereen met een initiatief, een idee, of de wens om de buurt mooier te maken. Het Floreshuis organiseert als vrijwilligersorganisatie zelf geen activiteiten; maar stimuleert, faciliteert en ondersteunt wijkbewoners die met initiatieven en met ideeën komen. We werken met zo weinig mogelijk professionals en met zo veel mogelijk vrijwilligers uit de wijk. We geloven namelijk dat maatschappelijk meedoen participeren in de maatschappij betekent, ongeacht of het nu gaat om een eenmalige actieve bijdrage of het werken in de wijk. Met de mogelijkheden die wij bieden willen we het voor mensen eenvoudiger maken om te (her-) intreden op de arbeidsmarkt (betaald of onbetaald). Dat is goed voor het individu én goed voor de buurt.

Wat je doet als locatiemanager:
• Je draagt zorg voor een prettige, open en toegankelijke sfeer in het Floreshuis
• Je bent het aanspreekpunt voor vragen met betrekking tot schoonmaak, gebouw, service, dienstverlening en hygiëne.
• Je brengt structuur aan in werkzaamheden van collega’s en vrijwilligers, inspireert in kwaliteit-, en klantgericht werken en verbetert processen waar nodig.
• Je werft, selecteert en begeleidt vrijwilligers
• Je coördineert het werk en de samenwerking van vrijwilligers op de werkvloer
• Je onderhoudt contacten met externe partijen zoals WIJ team, mooie wijken, gemeentes , andere wijkbedrijven etc.
• Je verricht controle op beheer en onderhoud
• Je coördineert (een deel van) de interne – en externe communicatie
• Je houdt toezicht op de financiën en administratie
• Je onderhoudt contacten met huurders en toekomstige huurders van de verschillende ruimtes in Het Floreshuis.

Je bent voor ons de ideale locatiemanager….
Om te beginnen: als je een ondernemende en daadkrachtige professional bent die op MBO+ of HBO niveau opereert. Om je tijdelijke baan bij het Floreshuis goed in te kunnen vullen denken we dat bijvoorbeeld een facilitaire achtergrond een mooie basis is. We gaan graag met je in gesprek wanneer:
● Je een open en toegankelijke persoonlijkheid hebt, mensen weet te binden, draagvlak kunt realiseren en samenwerking kunt organiseren;
● Je ontvankelijk bent en uitstekend kunt communiceren met zowel wijkbewoners, vrijwilligers als met samenwerkende wijkwerkbedrijven;
● Je het werk ziet liggen (proactief bent) en zelfstandig, maar afgestemd kunt functioneren;
● Je ervaring hebt in een soortgelijke leiding gevende functie en bij voorkeur ervaring hebt met het samenwerken met vrijwilligers;
● Je vanuit een helicopterview kan coördineren en delegeren, zaken voor elkaar krijgt;
● Je kunt leiden en op enthousiaste en motiverende manier ontwikkeling kunt sturen;
● Je de drive hebt om jezelf én het Floreshuis verder te ontwikkelen.

Wat hebben we jou te bieden?
Als locatiemanager van het Floreshuis heb je een afwisselende baan waarin je samenwerkt met een breed scala aan mensen en organisaties. Je ontwikkelt niet alleen het Floreshuis, maar ook jezelf. Hoe? Doordat je innovatief samen werkt met een groep gedreven bestuursleden uit de wijk en de andere drie wijkwerkbedrijven. Je rapporteert rechtstreeks aan het bestuur en werkt nauw samen met hen en je collega’s.

En wat betreft je arbeidsvoorwaarden:
We bieden je, afhankelijk van ervaring, een salaris volgens de CAO sociaal werk, schaal 8. Omdat het gaat om de tijdelijke vervanging van onze vaste locatiemanager, vind verloning plaats via de pay-roll, verzorgt door een uitzendbureau.

Zin in samen werken?
Als jij zin hebt in de tijdelijke baan locatiemanager van het Floreshuis, dan zien we je reactie graag z.s.m. tegemoet in de vorm van een heldere persoonlijke motivatie, aangevuld met je CV. Die kun je mailen of sturen naar fransis@talentcareercenter.nl , bestuurslid Floreshuis, Floresplein 19, 9715 HH Groningen.

Voor nadere informatie over de vacature kun je bellen met Angelique Campagne, Floreshuis via 06-11005240