Schetsen – West-Indische Buurt

In augustus en september hebben wij contact met buurtbewoners gehad over het project Groen in de West-Indische Buurt. Inmiddels zijn er vijf schetsen gemaakt op basis van de uitkomsten van deze enquête en de buurttafels die zijn georganiseerd in de wijk.

Waarom het project Groen in de West-Indische Buurt?
Het weer in Nederland wordt steeds extremer, dit kenmerkt zich door een afwisseling in hitte, droogte en zware regenval. Dit kan overlast veroorzaken voor bewoners. De gemeente Groningen probeert deze overlast zo veel mogelijk te beperken. Dit probleem willen we in 2021 graag oplossen, dit doen we graag samen buurtbewoners.

De planning van schetsen en ontwerpen
Een schets is een voorbeeldweergave van mogelijkheden, maar nog geen uiteindelijk ontwerp. Een schets delen we om de mogelijke oplossingen te laten zien. Het uiteindelijke ontwerp laat zien wat er daadwerkelijk uitgevoerd gaat worden. Hieronder zijn de uitgebreide schetsen 1 t/m 5 te zien. In 2021 gaan we aan de slag met het opstellen van de ontwerpen naar aanleiding van de uitkomsten. Om een reactie te geven op de schetsen, klik dan hier.

Uitleg schetsen en schets 1 t/m 5

Schets 1 | Locatie 1A

Schets 2 | Locatie 1B

Schets 3 | Locatie 2

Schets 4 | locatie 3

Schets 5 | Locatie 4

Wat vindt u van de schetsen? Laat het ons weten en vul het formulier in.

Graag horen wij de mening van bewoners over de schetsen: klik hier om te laten weten wat u van de schetsen vindt!