GoeieBuurtcafé

Het eerste GoeieBuurtcafé vond 26 augustus plaats in Het Floreshuis. We bespraken op welke manier je in je straat bewoners kunt optrommelen om samen iets met elkaar te doen en kennis te maken. 

Twee bewoners gaven aan dat ze dit graag wilden maar dat het niet lukte. Gezamenlijk bedachten we de oplossing dat GoeieBuurt hen gaat helpen door bij buurtgenoten in deze straat aan te bellen en ze te enthousiasmeren. 

Het GoeieBuurtcafé is voor iedereen die ideeën heeft of hulp wil om de eigen buurt leuker te maken. Studenten vragen we hier ook bij via Wijs (Wijk Inzet Jongeren en Studenten). Via Nextdoor en We Helpen komen ook meldingen van bewoners binnen die wel iets willen doen, hulp nodig hebben of kennis willen maken met hun buren. Dat biedt veel mogelijkheden om bewoners aan elkaar te koppelen. Kortom, we willen kijken naar alle mogelijkheden die er zijn en ook nieuwe dingen bedenken.

Ben jij een creatief persoon? 
Dan willen we je graag ontmoeten en vragen we je om te komen naar een GoeieBuurtcafé en wie weet wil een straatgenoot of je buurman of buurvrouw wel gezellig met je mee.

Aanmelden is niet nodig! Neem alvast een kijkje op www.goeiebuurt.nl of mail ons info@goeiebuurt.nl.

De volgende GoeieBuurtcafés zijn:

Maandag 26 oktober: 20.00 – 21.30 uur (thema: kunst en cultuur)

Donderdag 26 november: 09.30 – 11.00 uur

Volgende GoeieBuurtcafés:

Maandag 26 oktober: 20.00 – 21.30 uur (thema: kunst en cultuur)
Donderdag 26 november: 09.30 – 11.00 uur

M:  info@goeiebuurt.nl
W: www.goeiebuurt.nl