Energie besparen? Energierekening omlaag!

Vorig jaar in de herfst heeft Jenny een energiecoach op bezoek gehad. Ze woont in een  nieuwbouwwoning en haar woning is goed geïsoleerd. Ze was benieuwd wat een energiecoach voor haar kon betekenen. Een energiecoach komt langs om samen te kijken hoe jij minder gas, elektriciteit en water kan gebruiken. En daarmee jouw energierekening omlaag brengt.
Jenny vertelt hoe het bezoek was: “De energiecoach kwam langs met een rolkoffer waarin hij allerlei  apparaten had, zoals een energiemeter en een warmtebeeldcamera. Hij had veel kennis en kwamprofessioneel over, het bezoek was ook gezellig. Op het internet kom je soms tegenstrijdigeinformatie tegen, ik wilde een energiecoach die kon vertellen hoe je het beste energie bespaart.” Samen liepen ze door Jenny haar woning om te kijken wat er aangepast kon worden om energie te besparen. De paar beste tips voor haar waren deurborstels in huis plaatsen, deuren in huis dichtdoen, zodat het minder tocht en de CV-ketel van 80℃ naar 60℃ zetten.

Gratis bezoek energiecoach of energieadviseur
Wil jij net als Jenny weten hoe je (gratis) energie kan besparen, zodat je daarmee ook nog eens geldkunt besparen? Vraag dan een energiecoach aan! Die helpt je graag met energie besparen door kleine en grote maatregelen. Meld je gratis aan door naar www.duurzaamgroningen.nl te gaan. Kies hier ‘Energieadvies op maat’ en vul jouw gegevens in.

Lenen stroomverbruikmeters
Je kunt dit najaar in Het Floreshuis stroomverbruikmeters lenen. Dit zijn handige apparaatjes  waarmee jij ziet hoeveel stroom een apparaat in huis gebruikt. Vraag bij het Floreshuis aan de balie naar de stroomverbruikmeters.

De Groene Korrewegwijk
Wordt jij ook enthousiast van samenwerken aan energie besparen, groen en duurzaamheid? Dit verbindt en in de Korrewegwijk is er genoeg te doen! Heb je een vraag of wil je aansluiten bij het initiatief? Neem dan contact op via info@degroenekorrewegwijk.nl