Nieuwe kraam Korremarkt

Vaste bezoekers van de Korremarkt zal het zijn opgevallen: de vaste roodwitte buurtkraam is vervangen door een gloednieuwe blauwwitte. Dat zit zo: de roodwitte kraam – een stokoude oerdegelijke maar loodzware marktkraam – hadden we gratis in bruikleen van de firma Van de Brug in Hoogkerk. Deze wilde hem graag terug. In overleg met de organisatie liet de gemeente door kraambouwer Boiten in Stadskanaal een nieuwe kraam bouwen. Deze iets lichtere kraam mogen ze voor onbepaalde tijd gebruiken. Ook de komende weken kun je hier weer terecht voor honing en vinyl, soepen en chutneys, Indonesische en Turkse hapjes, om maar wat te noemen.

Wil je als buurtbewoner zelf wel eens in deze kraam staan om iets moois of lekkers te verkopen? Meld je dan via korremarkt@gmail.com en je ontvangt alle details. Heb je zin om te helpen met opbouwen van de kraam? Laat dat dan ook weten via dit adres.

Op de Korremarkt kun je ook terecht voor groente en fruit, kaas en andere zuivel, vis en (heel populair bij kinderen) bubbelwafels. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en lezen wie er in de buurtkraam staat, dan is het handig om de facebookpagina Korremarkt te liken. Daar lees je iedere dinsdag nieuws.

De Korremarkt is iedere woensdagmiddag tussen 12.00 en 18.00 uur op het parkeerterrein voor de Sionskerk/moskee.