Onvergetelijke Zomer in EdanZ

Programma: 8 juli t/m 15 augustus

Funboxing en fitness

Elke donderdag van 14.00 – 15.00 uur voor kinderen van 7 jaar tot 14 jaar funboxing en fitness. Lekker boksen op de bokszak, het stootkussen en de pads.

Ontdek de tuin

Kleine dieren werken hard in de tuin, je kunt snoepen van de zelfgeplukte aardbeien en wist je dat er ook bloemen bloeien die je kunt eten? Met de aardappelschillen en ongekookt groenafval kun je de wormen in het wormenhotel voeren. 

Kinderyoga

In Kinderyoga wisselen souplesse, kracht en evenwicht in fysiek en metaal opzicht elkaar af. Lekker rekken en strekken en ontspannen zonder je best te doen. Op 1 been staan, wiebelen mag 😉  – als een krijger in de houding staan of als een cobra ssssssslang op de grond liggen.
Af en toe even stil liggen en luisteren naar wat er allemaal te horen is terwijl je buik op en neer beweegt door je ademhaling.

Tijdens de Kinderyoga worden o.a. affirmaties, bewegingsverhalen, krachtdieren, chakra’s, zingen, kracht van kleuren, sprookjes, liedjes en versjes gebruikt. 

Kinderkaraoke

Houd je van zingen kom dan karaoke zingen. Alle liedjes die je wilt zingen zijn mogelijk.
Bart, René en Bernadette zingen met je mee als je het spannend vindt om alleen te zingen. En natuurlijk mogen alle kinderen in de zaal meezingen!

Zumba

Tijdens Zumba Kids door Rose Maze Studio leren kinderen op een leuke, speelse manier de basispassen van dansstijlen zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Reggaeton, Hip-Hop en nog veel meer. Iedere les staat voor gezond bewegen, maar vooral: heel veel lol en plezier. 

Computerspel maken

Je eigen computerspel maken. Hoe gaaf is dat!
Je krijgt het op een usb-stick thuisgestuurd, zodat je de rest van de vakantie er nog mee kunt spelen.

Mindfulness

Stil zitten als een kikker. 
Gewoon maar ervaren wat er in je binnenwereld gebeurt. 
Even niet hoeven presteren, maar even aandacht voor alles wat er is hier . . . op dit moment.
Voor kinderen vanaf 6 t/m 12 jaar
docent: Folkert Rienstra op:
woensdag 29 juli van 15.15 – 16.15 uur
donderdag 6 aug van 15.15 – 16.15 uur
donderdag 13 aug van 15.15 – 16.15
uur

Vrij dansen

We gaan samen lekker dansen op muziek. Vrij bewegen op allerlei manieren, bijvoorbeeld als dieren, sluipen en kruipen als een tijger, grommen als een leeuw, vliegen als een vogel, zwemmen als een dolfijn. 

Vriendschapsbandjes knopen

We gaan samen vriendschapsbandjes maken. Kies je favoriete kleuren en maak een mooi bandje voor jezelf of voor je beste vriend/vriendin!

Onvergetelijke Zomer
M onvergetelijkezomer@mooiewijken.nl

EdanZ
Van Oldenbarneveltlaan 6
9716 EJ Groningen
T 050 – 8539262
E contact@edanz.nl