De Prael Groningen

De Prael Groningen: waar mens & bier samenkomen! 

De Prael is niet zomaar een brouwerij, maar een brouwerij met een missie. De Prael gelooft in een arbeidsmarkt die toegankelijk is voor iedereen. Dat iedereen mee moet kunnen doen. Met proeflokalen en brouwerijen waar mensen kunnen werken wil De Prael het gat in de arbeidsmarkt dichten. En gasten laten genieten van bijzondere bieren en lekker eten.

De Prael Groningen aan het Boterdiep is gevestigd in een schitterend pand met een bijzonder binnenplein op loopafstand van de Grote Markt en de Martinitoren, waar mens en bier samen samenkomen. 

Bier van De Prael helpt mensen direct aan het werk en zorgt voor meer helden op de werkvloer van De Prael. Iedereen die bij De Prael werkt krijgt namelijk de kans om een vak te leren en door te stromen naar betaald werk of een opleiding. Het doel van de brouwerij is allereerst om heerlijk bier uit de kraan te laten stromen, maar daarmee ook vooral werkplekken te creëren voor mensen die op de arbeidsmarkt steeds buiten de boot vallen. De Prael vindt namelijk dat iedereen een kans verdient. De Prael Groningen is verbonden met WerkPro. De Prael en WerkPro delen het geloof in een arbeidsmarkt voor iedereen. Dat WerkPro ruime ervaring heeft in de horeca, maakt de samenwerking extra kansrijk. 

Kom je gauw langs en ons bier proeven of genieten van het eten in ons proeflokaal? Je kunt ook bij ons terecht voor proeverijen, rondleidingen, borrels, partijen en bierbrouwen met je collega’s of vrienden. Vraag naar de mogelijkheden! 


logo
Contact
Leo Steenstra

De Prael Groningen, Boterdiep 75, Groningen


T: 0615567705
E: deprael@werkpro.nl


Link naar website
gids