De Mooie Wijkenstemdag

Samen met bewoners bouwen we aan Mooie Wijken. De bewoners van de Korrewegwijk en De Hoogte mochten afgelopen maand ideeën inbrengen om de wijk te verbeteren. Voor het realiseren van de plannen stelt de gemeente in totaal €20.000 beschikbaar. Tijdens de Wijkstemdag stemmen de bewoners uit de wijken op hun favoriete idee.

De Wijkstemdag vindt plaats op zaterdag 22 oktober vanaf 13:30 uur. Bewoners kunnen tot 16:30 uur stemmen bij BSV de Hoogte op de ideeën voor De Hoogte en in Het Floreshuis op de ideeën voor de Korrewegwijk. Bij BSV de Hoogte kan gestemd worden op acht verschillende ideeën en bij Het Floreshuis zijn er negen verschillende ideeën binnengekomen. De winnaars worden direct na het stemmen bekend gemaakt. We maken er een feestje van met hapjes, drankjes en muziek! 

Programma BSV de Hoogte en Het Floreshuis
13:30 uur – Ontvangst/welkom
14:00 – 16:30 uur – Bewoners promoten hun idee en anderen kunnen stemmen
16:30 – 16:45 uur – Jury komt bij elkaar
16:45 uur – Winnaars worden bekend gemaakt
16:45 – 17:30 uur – Feestje/borrel

Nieuwsgierig?
Je kunt de ideeën alvast bekijken! KLIK HIER!

Op welke ideeën stem jij?

De Mooie Wijkenstemdag wordt georganiseerd door het WOK (Wijkoverleg Korrewegwijk), Het Pand, Het Floreshuis, BSV de Hoogte, WIJ Korrewegijk en GoeieBuurt en is een onderdeel van de Groninger wijkvernieuwing. In deze aanpak werken bewoners, wijkorganisaties en de gemeente samen aan een structurele en samenhangende aanpak van armoede, groen en buiten, een veilige buurt, positief opgroeien en goed en duurzaam en gezond wonen voor rijke, arme, jonge, oude en nieuwe bewoners.