Dagje Aquazoo

Een dagje weg voor ouders en kinderen

Door Carmen & Javi
Op donderdag 3 mei had Angelique een dagje weg georganiseerd naar Aquazoo in Leeuwarden voor kinderen en ouders uit de buurt. Aquazoo heeft vele dieren en hiernaast ontdek je van alles over de dieren uit de prehistorie. 

Ik ging mee met mijn zoontje Javi. De bus stond om 8:30 uur klaar. In de bus was de sfeer al goed en had Javi veel lol met de andere kinderen. Er werden al nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gemaakt. Zo leer je ook nieuwe mensen kennen uit de wijk. Aangekomen in Aquazoo gingen we gelijk naar de flamingo’s en de pinguïns. Om 11:00 uur was er een verzorger die vertelde over de ijsberen daar. Ze kwamen dicht bij en dat was mooi om te zien. 

Tussen de middag kregen wij allemaal een goed verzorgde lunch. Na het middageten gingen we snel naar de tijgers want die kregen om 12:15 uur eten en een verzorger vertelde er wat over. Dat was erg interessant om te zien. 

Daarna hebben we nog door het park gelopen om alle dieren te zien. En hebben de kinderen lekker gespeeld in de speeltuinen. 

Om 15:45 uur gingen we verzamelen om weer met de bus naar huis te gaan. Javi zat gezellig met kinderen die die heeft leren kennen. We hebben allemaal een topdag gehad. 

Zo hadden we een gezellig, mooi en goed geregeld uitje in de vakantie. 

Wanneer

3 mei 2024

Bijdrage Wijkfonds

Het hele uitje werd betaald door het Wijkfonds.