Cursussen voor mantelzorgers 

Het langdurig zorgen voor een ander is een zware taak, zowel emotioneel als fysiek. Een mantelzorger krijgt te maken met heel wat materiële en emotionele hindernissen. Om ervoor te zorgen dat mantelzorgers dat kunnen blijven doen wat ze graag willen doen, organiseert het Steunpunt Mantelzorg van Humanitas diverse trainingen en bijeenkomsten voor mantelzorgers in de gemeente Groningen. 

Speciaal voor mantelzorgers worden er diverse themabijeenkomsten, ontspannende activiteiten en trainingen georganiseerd. Niet alleen zorgt dit voor waardevolle ontmoetingen tussen mantelzorgers onderling, maar het zorgt er ook voor dat mantelzorgers weer lekkerder in hun vel komen te zitten. 

Via de website www.humanitas.nl/groningen/steunpunmantelzorg vind je de agenda met alle activiteiten en cursussen. Liever eerst even doorspreken welke activiteit bij jou past? Kom langs op het inloopspreekuur voor mantelzorgers, iedere donderdagmiddag in Het Floreshuis. Van 13.30 uur tot 15.30 uur zitten Esther Poelsma en Lyda Smit van het Steunpunt Mantelzorg voor je klaar.