Buurtreporter gezocht!

Wil jij een actieve rol spelen in het bevorderen van een mooie en leefbare wijk? Ben je gepassioneerd over het delen van positieve verhalen en het versterken van de gemeenschap? Dan zijn we op zoek naar jou!

Mooie Wijken zoekt een enthousiaste en betrokken vrijwillige buurtreporter en vlogger die als ambassadeur van de wijk optreedt. In deze veelzijdige rol ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en delen van waardevolle informatie van wijkorganisaties en bewoners, en voor het vormgeven van onze geliefde buurtmail. Daarnaast krijg je de kans om de wijk in te duiken en met jouw vlogkunsten de leukste activiteiten en organisaties te belichten.

Wat ga je doen?

 1. Buurtmail: Je verzamelt alle informatie van bewoners en organisaties in de wijk. Met jouw scherpe pen en creatieve geest bundel je deze informatie in een overzichtelijke en aantrekkelijke nieuwsbrief die 1x per maand wordt verspreid via LaPosta. 
 2. Vloggen: Als vlogger ga je met een camera op ontdekkingsreis door de wijk. Je brengt interessante en inspirerende verhalen van lokale organisaties en bewoners in beeld. Of het nu gaat om een buurtfeest, een community-project of een bijzondere ontmoeting, jij weet het op een boeiende manier vast te leggen en te delen met de wereld. Jouw vlogs geven een uniek inkijkje in de veelzijdigheid van Mooie Wijken.

Wat bieden wij?

 • Een unieke kans om een verschil te maken in de wijk en bij te dragen aan een mooie leefomgeving voor iedereen.
 • De mogelijkheid om je creativiteit en communicatieve vaardigheden te benutten en verder te ontwikkelen.
 • Flexibele werktijden, zodat je de functie kunt combineren met andere verplichtingen.
 • Een platform om jouw vlogtalent te tonen en een positieve impact te hebben op het welzijn van de wijkbewoners.

Wat vragen wij van jou?

 • Een passie voor communicatie en het delen van verhalen.
 • Een betrokken en positieve instelling, met oog voor de wensen en behoeften van de wijkbewoners.
 • Creativiteit en een proactieve houding om interessante verhalen te vinden en te creëren.
 • Affiniteit met vloggen of de bereidheid om je hierin te verdiepen.
 • Je woont in De Hoogte of Korrewegwijk of voelt een sterke binding met deze wijken.

Ben jij klaar om de verbindende schakel te worden tussen Mooie Wijken en haar bewoners? Wil je bijdragen aan een positieve wijkbeleving? Aarzel dan niet langer en solliciteer nu!

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar info@mooiewijken.nl en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe buurtreporter en vlogger van Mooie Wijken