Boost bij Salmagundi THE SHOP!

Salmagundi ken je als VINTAGE DINERCAFÉ, waar je lekker en gezellig kunt eten. Bovendien kun je nu óók voor een inspirerende woonbeleving terecht bij Salmagundi THE SHOP!

De SHOP wordt gerund door Rudie Hoegen : winkelvormgever\interieuradviseur & kunstenaar. Met zijn achtergrond en ervaring kun je verzekerd zijn van 100 % wooninspiratie! Hij denkt graag met je mee als het gaat om styling en de mooiste combinaties van woonitems. Rudie heeft het interieur van de shop een spectaculaire metamorfose gegeven en er zijn nieuwe collecties met woonaccessoires ingekocht!

Unieke shop; waar oud en nieuw samenkomt

Zoek je iets unieks in je interieur en durf je buiten de lijntjes te denken, dan ben je bij Salmagundi THE SHOP op het goede adres. Al jaren vinden wij vintage / industriële meubels en originele items, die hèt verschil maken in je interieur. Bovendien verkopen we vanaf nu ook nieuwe merken met een goed verhaal. zoals: MadamStolz, Van-Verre, Evenaar en de Weldaad. Deze authentieke woonaccessoires zijn op eerlijke en ambachtelijke wijze gemaakt.

Eclectische mix:

Invloeden van handgemaakte objecten zijn groter dan ooit in het hedendaagse interieur. Ambacht en vintage geven kracht en kleur aan je interieur, zijn hip en duurzaam. Alles wat je bij Salmagundi ziet, is te koop!

Sociale onderneming:

Naast restaurant en winkel is Salmagundi ook een sociale werkplek met oog voor talent. Er is een werkplaats, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarktproducten (van gerecyclede materialen) kunnen maken. Deze worden verkocht in de shop onder Salmagundi’s eigen label. Daarnaast kunnen deelnemers meewerken in het restaurant, de keuken of de winkel.

Wij hebben een tof terras op het water van het Oosterhamrikkanaal waar het goed toeven is op een zomerse dag. Teams kunnen zich laten inspireren in onze vergaderruimtes, bovendien is er ruimte voor feestjes of borrels. Kortom: beleef de unieke mix van Salmagundi DINERCAFÉ en THE SHOP!

Salmagundi DINERCAFÉ
Vintage Dinercafé met Mediterraanse- en Midden-Oosten keuken
Oosterhamrikkade 8c, Groningen
Contactpersoon: Simon Kooistra 06-15244964
www.salmagundi-living.nl

do / vr / 16:30 – 22:00 uur za 12-22.00 uur

Salmagundi THE SHOP

Mix van vintage,- en nieuwe interieur-items
J.C. Kapteynlaan 6, Groningen
Contactpersoon: Rudie Hoegen 06-27394861
woe 13-18u/do / vr 10:00 -18:00 uur
za 10:00 – 17:00 uur

Kom snel langs in onze inspirerende omgeving!