Belangrijke update over Lukas’ boomhut in Mooie Wijken! 

We hebben geweldig nieuws: Lukas’ lang gekoesterde droom van een mooie boomhut in de wijk is EINDELIJK werkelijkheid geworden! Lukas en zijn vrienden hebben zelfs actief deelgenomen aan het bouwproces, wat het extra bijzonder maakt! Helaas moeten we jullie nog even om geduld vragen voordat we de boomhut officieel kunnen openen.

Momenteel staan er hekken om de boomhut heen en dat heeft alles te maken met de veiligheid. Voor we volop van de boomhut kunnen genieten, moet de boom namelijk grondig worden gekeurd. Deze keuring kan helaas niet plaatsvinden tijdens de zomervakantie, wat voor enige vertraging zorgt.

We begrijpen dat jullie enthousiast zijn om de boomhut te ontdekken en we kunnen niet wachten om de hekken te verwijderen zodra het allemaal veilig is verklaard. 

Wees gerust, zodra de keuring is afgerond, organiseren we een geweldige opening waarbij Lukas en alle buurtkinderen de boomhut feestelijk in gebruik kunnen nemen!

Houd onze kanalen goed in de gaten voor verdere updates en bedankt voor jullie begrip. Samen maken we Lukas’ droom waar en dat zal het wachten zeker waard zijn!