Aftellen met de online Visit Groningen Adventskalender


Na het succes van vorig jaar keert de Visit Groningen Adventskalender dit jaar weer terug. Van 1 december tot en met 24 december vind je op visitgroningen.nl/adventskalender een echte Groningse digitale Adventskalender. Met deze Adventskalender wil Marketing Groningen samen met hun volgers, fans van Groningen en Groningse ondernemers het jaar op een leuke manier afsluiten.


Prijzen winnen met Gronings tintje
Iedere dag kan je online een nieuw deurtje openmaken en meedoen met de winactie van die dag. Wat de winactie is ontdek je pas als je het deurtje hebt opengemaakt, net als bij een normale Adventskalender. Met deze winacties maak je bijvoorbeeld kans op de leukste cadeaus die worden aangeboden door ondernemers en tickets voor leuke uitjes in de stad en provincie. De prijzen zijn dit jaar nog groter en spectaculairder dan vorig jaar. Denk aan tickets voor Groningse festivals, VIP-plekken bij een sportevenement, een luxe diner en een overnachting op een idyllische locatie in de provincie. 


Groningse cadeaus
De cadeaus worden aangeboden door ondernemers uit de stad en provincie. Met deze Adventskalender willen Marketing Groningen en de ondernemers samen Groningers en fans van Groningen het jaar op een leuke manier afsluiten. ‘Ondernemers reageerden erg enthousiast op onze vraag of ze mee wilden doen. Samen met hen hebben we echt een hele leuke Adventskalender gemaakt vol mooie cadeaus en prijzen. Zo maken we de decembermaand dit jaar nóg een stukje gezelliger’.


Geen deurtje missen?
De adventskalender vind je op visitgroningen.nl/adventskalender. Zeker weten dat je geen deurtje mist? Dan kun je je aanmelden voor de speciale dagelijkse nieuwsbrief of volg het Instagram van Visit Groningen voor een dagelijkse reminder: instagram.com/visit.groningen/