Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

First Dates

14 februari @ 17:00 - 22:00

Ontdek de magie van blind daten in een gezellige sfeer

Mooie Wijken wordt op woensdag 14 februari het toneel van een bijzonder evenement dat je niet wilt missen. Maak je klaar voor een avond vol verrassingen, nieuwe ontmoetingen en wie weet ontmoet jij de liefde van je leven. Iedereen is welkom, van jong tot oud! 

Ben jij single en op zoek naar echte liefde? Geef je op voor First Dates Mooie Wijken (FDWM). Deze avond is jouw kans om in contact te komen met toffe mensen uit alle delen van de stad en te genieten van een gezellige ‘blind date’-ervaring.

Hoe werkt het?
We brengen mensen samen op basis van gedeelde interesses en creëren unieke matches. Het hoogtepunt van de avond is een heerlijk diner, waarbij alleen de drankjes voor eigen rekening zijn of voor de rekening van je date. Het is afgeleid van het televisieprogramma First Dates, maar tijdens deze avond zijn er geen camera’s aanwezig. Het wordt ook niet uitgezonden. 

Klaar om mee te doen?
Enthousiast? Meld je aan door het formulier op www.mooiewijken.nl/firstdates in te vullen. Mis de kans niet om nieuwe mensen te ontmoeten en wie weet de vonk van liefde te ontdekken. Aanmelden kan tot uiterlijk 8 januari 2024. Vervolgens wordt er contact met je opgenomen om je beter te leren kennen. Zo hopen we de perfecte match voor jou te vinden! 

Vragen?
Voor meer informatie, updates of vragen? Klik hier voor meer info!

Beleef een bijzondere avond: First Dates Mooie Wijken 2024!

Gegevens

Datum:
14 februari
Tijd:
17:00 - 22:00
Site:
https://www.mooiewijken.nl/firstdates/

Organisator

Mooie Wijken
E-mail
Info@mooiewijken.nl