Aanmelden voor het WijkGilde

Oude Wijken 2.0 kan vanaf nu! 

In september gaat het WijkGilde Oude Wijken voor de tweede keer van start. Dit is een eenjarig leer-werktraject voor wijkbewoners uit De Hoogte, de Korrewegwijk en de Oosterparkwijk. Het is speciaal bedoeld voor wijkbewoners met een afstand tot de arbeidsmarkt die graag de eerste stappen in opleiding en werk willen zetten. Je gaat een dag per week naar school, in je eigen buurt, en daarnaast wordt er samen met jou een organisatie in een van de wijken gezocht om werkervaring op te doen. Zo versterken we de wijk én de wijkbewoner. 

Dus: Heb je nog geen diploma en geen betaald werk? Ben je tussen de 27 en 65 jaar? Wil je jezelf ontwikkelen? Ontdekken waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen? Je wereld vergroten? Nieuwe mensen leren kennen? Gun je jezelf een boost in je zelfvertrouwen? En woon je in een van de hierboven genoemde wijken? Dan is het WijkGilde precies iets voor jou! 

Wil je meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact op met Roos Doevendans; r.doevendans@werkpro.nl of 06-25580960.