HET FLORESHUIS

Wijkcentrum Het Floreshuis is een thuis voor alle wijkbewoners. Iedere dag zijn er volop activiteiten. Dus ben je creatief, sportief of leergierig? In ons activiteitenoverzicht op de website is vast wel iets te vinden dat je aanspreekt. Of kom gewoon eens langs voor een praatje.

Over ons

Het Floreshuis is een vrijwilligersorganisatie. We werken met zomin mogelijk professionals en met zo veel mogelijk vrijwilligers uit de wijk. Het Floreshuis wil ‘het huis van de wijk’ zijn. Een plek waar iedereen welkom is en waarin je samen jezelf kan zijn. We willen van betekenis zijn voor iedereen die iets wil of de buurt mooier wil maken. Deze mensen ondersteunen of helpen we. We willen dingen mogelijk maken. Het Floreshuis organiseert zelf geen activiteiten maar stimuleert, faciliteert en ondersteunt wijkbewoners die met initiatieven en met ideeën komen. Wij bieden een podium en ondersteuning voor wijkbewoners die hun eigen activiteiten organiseren.

In ons lunchcafé kun je een lekker kopje koffie drinken. Of van een heerlijke lunch genieten! Iedere week zetten we het nieuwe menu op onze website. En van maandag tot en met donderdag ben je ook ’s avonds welkom voor een lekker menu voor een vaste, lage prijs! Dan koken de studenten van L’eetudie voor je!

Verhuur

Feest of vergadering? Huur bij ons een zaal. In ons huis kun je ook zalen huren. Voor kleine en grote gezelschappen. Meer weten? Kom gerust langs of bekijk de beschikbaarheid op onze website!


logo
Contact

Floresplein 19D
9715 HH Groningen


T: 050 571 0112

Link naar website
gids