Dagje WIldlands

Het lijkt me erg leerzaam en leuk samen met buren en buurtkinderen een keer naar dierentuin Wildlands te gaan. Veel mensen in de buurt kunnen dit niet betalen. Dit is jammer want juist op deze plekken leren kinderen veel over dieren en de natuur. Met het geld van de Wijkstemdag wil ik een bus regelen en kunnen we de kosten van de kaartjes lager maken. De kosten van een kaartje zijn dan 5,- euro of naar draagkracht.

Waarom is het een goed idee?
Naar de dierentuin gaan is leerzaam. Bij Wildlands heb je allemaal interactieve dingen en krijg je informatie over de natuur en dieren. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van onze kinderen.
Heb je al buurtbewoners gevonden die achter je idee staan of met je mee doen? Zo ja, hoeveel?
Ik kom veel in de Huiskamer en daar zijn de vrouwen enthousiast. De Huiskamer helpt me ook met organiseren.
Wat wil je met je idee bereiken?
Dat kinderen de kans krijgen te leren over de natuur en dieren. Ook kinderen waarvan de ouders niet zoveel geld hebben.
Draagt je idee bij aan (meerdere antwoorden mogelijk):
Heb je hulp nodig? Zo ja, wie of welke organisaties kunnen ondersteunen?
Ja, ik word geholpen door de Huiskamer.
Wat doe je zelf in de uitvoering van jouw idee?
Ik wil de dag graag zelf organiseren. Als er mensen zijn die me mee willen helpen dan is dit altijd fijn.
Wat zijn de totale kosten?
€1750,-