Het geven van gratis juridisch advies

Wij zijn een kleinschalige vrijwilligersorganisatie die zich ervoor inzet om het recht toegankelijker te maken voor iedereen. U kunt bij ons terecht met al uw juridische vragen. Wij zullen ons inzetten om u van een vrijblijvend en kosteloos advies te voorzien. Indien de vraag ingewikkeld is en buiten onze expertise valt, kunnen wij u doorverwijzen naar de juiste persoon of instantie.

Waarom is het een goed idee?
Voor veel mensen (aan de onderkant van de samenleving) is de stap naar een advocaat te hoog. Wij willen deze mensen gratis met onze juridische kennis bijstaan.
Heb je al buurtbewoners gevonden die achter je idee staan of met je mee doen? Zo ja, hoeveel?
Ja
Wat wil je met je idee bereiken?
Het recht toegankelijker maken voor de wijkbewoners.
Draagt je idee bij aan (meerdere antwoorden mogelijk):
Heb je hulp nodig? Zo ja, wie of welke organisaties kunnen ondersteunen?
Nee
Wat doe je zelf in de uitvoering van jouw idee?
Wij zijn een vrijwilligersorganisatie met rechtenstudenten en juristen. Wij geven gratis juridisch advies. Wij hebben inloopspreekuren, spreekuur op afspraak en je kunt ons altijd bereiken via de mail.De subsidie vragen wij aan voor de kosten van het updaten en hosten van onze website. Ook willen wij graag posters en flyers laten drukken, om reclame te maken voor onze spreekuren.
Wat zijn de totale kosten?
300 euro